Adviezen - Hypotheken - Onroerend goed - Taxaties
Alles makelaardij onder één dak.

Welkom bij Makelaardij o.g. Van der Veen.

Een woning kopen of verkopen is voor de meeste mensen een spannend moment in hun leven. Het is een grote stap en daarbij ontstaan er veel vragen. Is dit het juiste moment om te verkopen? Wat is de huidige waarde van uw woning? Hoe zit het met een restschuld?

Dit zijn nog maar een paar vragen die belangrijk voor u kunnen zijn. Wij van Makelaardij o.g. Van der Veen willen u daar graag bij helpen.

Harma Weggemans is de medeoprichter van dit makelaarskantoor en met ruim 30 jaar ervaring biedt ze altijd een professionele én persoonlijke dienstverlening. Professioneel, want dat is waar zij zich op gefocust heeft tijdens het opbouwen van haar carrière. Persoonlijk, want dat is juist bij de verkoop óf de aankoop van woningen het grote verschil. In het vak der makelaardij betekent dit het verschil tussen duizenden of tienduizenden euro's.

Ze is een gecertificeerd NVM-makelaar en taxateur. Daardoor staat ze garant voor het complete pakket!

Wij helpen u graag en beantwoorden met alle plezier uw vragen. Dus wilt u iets bespreken? Dan kunt u altijd binnenstappen in het kantoor aan de Stationslaan 8 in Stadskanaal. De koffie staat klaar!Nieuws


Terug naar overzicht

26-11-2018

Nieuwe website gelanceerd!

Na een drukke periode hard werken is onze nieuwe website klaar en inmiddels online!

Makelaar Van der Veen is de afgelopen periode verder gegroeid, in alle facetten van het woord. We hebben meer adviezen kunnen geven, aanvullende educaties gevolgd, extra taxaties gemaakt en uiteindelijk meer klanten kunnen helpen!

Daar hoort een website bij die duidelijk vertegenwoordigd wie we zijn en wat we (voor u) doen. De nieuwe website biedt onder andere een overzicht van onze diensten, wie wij zijn en natuurlijk onze (contact)gegevens!

We zijn blij met het eindresultaat en hopen dat de vernieuwde website een duidelijk beeld geeft van Makelaar o.g. Van der Veen.
Heeft u nog op- of aanmerking met betrekking tot de website? Schroom dan niet om het met ons te delen via info@makelaarvdveen.nl of (0599)619900!Terug naar overzicht
 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn