Adviezen - Hypotheken - Onroerend goed - Taxaties
Alles makelaardij onder één dak.

Welkom bij Makelaardij o.g. Van der Veen.

Een woning kopen of verkopen is voor de meeste mensen een spannend moment in hun leven. Het is een grote stap en daarbij ontstaan er veel vragen. Is dit het juiste moment om te verkopen? Wat is de huidige waarde van uw woning? Hoe zit het met een restschuld?

Dit zijn nog maar een paar vragen die belangrijk voor u kunnen zijn. Wij van Makelaardij o.g. Van der Veen willen u daar graag bij helpen.

Harma Weggemans is de medeoprichter van dit makelaarskantoor en met ruim 30 jaar ervaring biedt ze altijd een professionele én persoonlijke dienstverlening. Professioneel, want dat is waar zij zich op gefocust heeft tijdens het opbouwen van haar carrière. Persoonlijk, want dat is juist bij de verkoop óf de aankoop van woningen het grote verschil. In het vak der makelaardij betekent dit het verschil tussen duizenden of tienduizenden euro's.

Ze is een gecertificeerd NVM-makelaar en taxateur. Daardoor staat ze garant voor het complete pakket!

Wij helpen u graag en beantwoorden met alle plezier uw vragen. Dus wilt u iets bespreken? Dan kunt u altijd binnenstappen in het kantoor aan de Stationslaan 8 in Stadskanaal. De koffie staat klaar!Nieuws


Terug naar overzicht

04-11-2020

Covid-19 maatregelen

In verband met het Covid-19 virus beperken wij bezoeken aan ons kantoor zo veel mogelijk. Ook bezoeken aan onze klanten beperken wij tot alleen de noodzakelijke bezoeken.

Door gebruik te maken van mail, telefoon, post en de moderne communicatiemiddelen, zoals bijvoorbeeld Zoom, proberen wij u toch zo goed mogelijk te assisteren.

Wij hopen op uw begrip voor deze maatregelen. #StaySafeTerug naar overzicht
 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn